Brandweer op zoek naar vreemde lucht in het centrum

LEEK – Dinsdagavond werd het Leekster brandweerkorps tijdens de wekelijkse oefening opgepiept voor een gas-/vreemde lucht in het centrum van Leek.

Hierop is de brandweer met prioriteit 1 ter plaatse gegaan. Buiten stond een bewoner van een woning op de Dam, zij had een vreemde lucht geroken in de woning en heeft meteen de woning verlaten en de brandweer gebeld. Er is een deel van de straat afgesloten en daarna is de brandweer naar binnen gegaan om op onderzoek uit te gaan. Na een aantal metingen kon de brandweer niks vinden. Aangezien de woning tegen het overdekte winkelcentrum De Liekeblom zit is er extra goed gezocht bij de ventilatiekanalen. Uiteindelijk is er geen vreemde lucht gevonden en blijft het een raadsel wat het geweest is.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button