Prout 2B Fout; een avond vol foute hits op zaterdag 20 april in Zuidhorn

Zuidhorn – Zet je schrap voor een avond vol foute hits tijdens Proud 2B Fout in Zuidhorn op zaterdag 20 april. Sportcentrum Leek kijkt weer uit naar de aankomende Oranjefeesten deze maand in Zuidhorn.

Als ervaren organisator is Sportcentrum Leek trots om opnieuw een reeks evenementen te presenteren, boordevol muziek, entertainment en gezelligheid. Op zaterdag 20 april zal Zuidhorn worden omgetoverd tot een waar fout walhalla met het evenement Proud 2B Fout. Tijdens dit feest kunnen bezoekers zich volledig laten gaan op de foute hits van onder andere The Backstreet Boys, Anita Meijer, The Party Animals, Snollebollekes en nog veel meer.

Trek de meest foute outfit uit de kast, want de twee DJ’s zorgen voor 100% meezing garantie. Daarnaast zullen op grote schermen foute beelden te zien zijn, van oude tv-programma’s tot hilarische momenten van bekende Nederlanders. Het belooft een avond te worden vol gekkigheid en plezier.

Waar en wanneer?
Het evenement vindt plaats van 20:30 uur tot 01:30 uur in de feesttent aan de Hooiweg in Zuidhorn. De entree bedraagt €10,- Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op deze website.

Mis andere feesten niet
Mis ook de andere feesten in Zuidhorn niet:
• 26 april 2024; Koningsnacht Zuidhorn met Top Coverband Switch
• 27 april 2024; Koningsdag Zuidhorn met o.a. Frank van Etten
Voor updates over deze evenementen in Zuidhorn kunt u kijken op de social media accounts van Sportcentrum Leek.

   
Back to top button