Tweede editie van Top Dressage Tolbert met deelnemers uit 21 landen

Tolbert – Vanaf 11 tot en met 14 apil vindt de 2e editie van Top Dressage Tolbert plaats in de HJC manege aan de Hoofdstraat 53 in Tolbert. Het succes van de eerste editie in 2023 heeft ervoor gezorgd dat de belangstelling voor de 2e editie enorm is, met een kleine 100 buitenlandse combinaties en meer dan 110 Nederlandse combinaties.

Met Olympische toppers uit 21 landen zoals Helen Langehanenberg uit Duitsland, Emma Kanerva uit Finland, Daniel Bachman Andersen uit Denemarken, Richard Davison uit Engeland en de Nederlandse top zoals Hans Peter Minderhoud die internationaal gaat debuteren met Glock’s Toto jr en Marlies van Baalen met Go Legend belooft deze editie een prachtige wedstrijd te worden.

Jeugdrubrieken
Daarnaast zijn de jeugdrubrieken ook van hoge kwaliteit doordat internationale als nationale kampioenen zich hebben aangemeld.

Tickets
De toegang is elke dag gratis. Er zijn diverse standhouders aanwezig en tezamen met de goede weersvoorspellingen zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van TOP dressuur tijdens Top Dressage Tolbert!

   
Back to top button