Tennispark TC Nienoord kleurt prachtig blauw

Leek – Afgelopen zondag was het weer gezellig druk op de tennisbanen. Onder een strak blauwe lucht speelden drie jeugdteams van TC Nienoord op het eigen tennispark hun wedstrijden. Leuke wedstrijden waren er te zien.

De jongste jeugd was met 9 spelers goed vertegenwoordigd. Ze speelden wedstrijden tegen jeugd uit Groningen, Peize en Roden. Het resultaat mocht er zijn. Vorige week nog derde, en nu bijna eerste. Goed gedaan!

Alle wedstrijd gewonnen
Team groen was vorige week duidelijk te sterk voor de tegenstanders. Vol vertrouwen en met 2 nieuwe spelers trad TC Nienoord aan. Ook nu werd er weer leuk getennist, en alle wedstrijden werden gewonnen. Met 12 overwinningen staat het team van TC Nienoord nu ruim bovenaan in haar competitie. Komende zondag wacht een uitwedstrijd tegen Grijpskerk.

Eerste competitiewedstrijd
Tot slot speelden er nog 4 jeugdleden thuis. Zij doen mee in de competitie “junioren 11 t/m 14 jaar”. Hoewel dit team hun eerste competitiewedstrijd van het jaar speelde, was er van enige onwennigheid gaan sprake. Ook nu wist de jeugd van TC Nienoord de volle buit te pakken, 6-0!

Jeugdteams in actie
Er speelden nog 2 jeugdteams bij andere verenigingen. De meiden 13 t/m 17 jaar maakten er een spannend  dag van. Met een 3-2 achterstand, wist Carlijn haar wedstrijd na het spelen van een tiebreak te winnen! De einduitslag werd daarmee  3-3. De jongens in dezelfde leeftijdscategorie hadden het lastiger met hun tegenstanders. Zij verloren uiteindelijk met 1-5.

Beide teams spelen zondag 14 april thuis. Hopelijk kleurt ook dan het eigen tennispark weer prachtig blauw.

   
Back to top button