Veel gelezen

Forse botsing op de Midwolderweg (N372) in Leek; weg enige tijd gestremd

Leek – Update: De weg is rond kwart over negen weer volledig vrijgegeven. Woensdagmorgen rond kwart over 8 zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen op de Midwoldeweg N372.

Door onbekende oorzaak botste een auto met een behoorlijke klap achterop zijn voorganger. Deze auto kwam vervolgens frontaal tegen een boom tot stilstand. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor de hulpverlening. De inzittenden zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel, vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig.

Vanwege de hulpverlening en berging van de voertuigen is de weg in beide richtingen afgesloten. Dit zorgt voor een behoorlijke file Leek in en uit. Wanneer de weg weer volledig wordt vrijgegeven is nog niet bekend.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button