Volleybalinstuif van Volleybalvereniging Impala Leek op woensdag 1 mei

Leek – Op woensdag 1 mei 2024, in de meivakantie, organiseert Volleybalvereniging Impala Leek een ‘Volleybalinstuif’ in de Topsporthal in Leek. Deze wordt gehouden voor alle leerlingen van de basisscholen in de omgeving.

’s Morgens van 10.00 uur tot 12.00 uur is het voor de groepen 1 t/m 4.
’s Middags van 14.00 uur tot 16.00 uur is het voor de groepen 5 t/m 8.

De leerlingen kunnen allemaal leuke oefeningen en spelletjes doen maar ook kun je echte volleybaltechnieken leren en kun je een echt ‘volleybaldiploma’ halen! Lijkt het je leuk!! Kom gezellig meedoen en geef je op via [email protected].

Ben je helaas verhinderd en ben je toch nieuwsgierig kun je 3x gratis meetrainen. Kijk op https://www.impalaleek.nl/ of mail naar [email protected]

   
Back to top button