Veteranendag Westerkwartier op 21 juni 2014

WESTERKWARTIER – De gemeenten Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn organiseren jaarlijks gezamenlijk een regionale Veteranendag voor het Westerkwartier. In overleg met het Veteranencomité Westerkwartier is besloten, dat deze dag dit jaar wordt gehouden op zaterdag 21 juni 2014. Dat is een week vóór de landelijke Veteranendag in Den Haag.

Hierdoor ontstaat er voor veteranen een mogelijkheid om beide bijeenkomsten te bezoeken, zonder een keuze te hoeven maken.

Het Veteranencomité is samen met de gemeente Leek begonnen met de voorbereidingen van deze dag. De locatie en het programma worden later bekend gemaakt.

Deelnemers
Veteranen die ingeschreven staan bij het Veteraneninstituut krijgen een schriftelijke uitnodiging.  De jongste groep veteranen, namelijk de militairen die uitgezonden zijn naar een missie en op dit moment nog in actieve dienst zijn, is nog niet bij het instituut ingeschreven. Als zij belangstelling hebben voor de bijeenkomst kunnen ze zich opgeven bij de gemeente Leek via e-mail: [email protected] of telefoon 0594-55 15 40. Ook andere belangstellenden (weduwen, niet-ingeschrevenen) kunnen zich daar melden.

   .
Back to top button