Vrouw vermist vanuit Grijpskerk; politie vraagt om uw hulp (Update)

Westerkwartier – Update 11 april 14:55; De politie Westerkwartier heeft doormiddel een bericht op hun Instagram laten weten dat er contact is geweest met de vermiste mevrouw uit Grijpskerk. Hierbij is de vermissing dan ook afgerond en dankt de politie iedereen voor het meedenken en delen.

Update 10 april 22:35; Inmiddels heeft de politie laten weten dat de vrouw nog niet terecht is. De Burgernet-actie is afgesloten, maar de politie blijft uitkijken naar deze mevrouw.

Originele bericht; Vanuit Grijpskerk is rond 17.15 uur een vrouw vertrokken en tot nu toe niet thuisgekomen. De politie maakt zich zorgen om deze persoon en vraagt u naar de vrouw uit te kijken.

De vermiste voldoet aan het volgende signalement: een vrouw van rond de 165 cm lang, is licht getint en heeft zwart los lang haar. Mevrouw heeft schoenmaat 38 en een tenger (smal) postuur. De vrouw draagt een lange blauwe jas, broek, t-shirt en zwarte sneakers. Vermoedelijk fietsend op een elektrische Sparta (grijs/zwart van kleur).

Tips?
Heeft u tips over de vermissing of denkt u te weten waar deze vrouw zich bevind? Belt u dan naar 0900-8844 of in een spoedgeval naar 112.

   
Back to top button