Nieuw podium in het bos tijdens Pinksterfestival Leek zorgt voor extra vette line-up (Video)

Leek – Dit jaar wordt Pinksterfestival Leek nog spectaculairder met de toevoeging van een nieuw podium in het bos bij . Dit podium zal nog meer festivalgevoel geven aan het al zo sfeervolle bos!

Het bos heeft van nature al een unieke sfeer, maar de organisatie van het festival wil daar nog een schepje bovenop doen. Het resultaat? Een super vet podium van totempalen dat de bezoekers een onvergetelijke ervaring zal bezorgen, vooral door de kleuren, de grootte en de lichteffecten die mogelijk zijn.

Tickets
Het nieuwe podium zal op vrijdag gebruikt worden door Shock. Met dj’s als Radical Redemption, Frequencerz en The Darkraver wordt dit een avond waarop gestampt en gemaaid gaat worden! Hoewel de Vroege Vogel en Boswachter tickets inmiddels uitverkocht zijn, zijn er nog staatsbosbeheer tickets beschikbaar via deze site. Vanaf zaterdag is de toegang weer gratis en staan de DJ’s van Qmusic – Nederland klaar om er een feest van te maken. Natuurlijk kan het populaire Foute Uur niet ontbreken, waarbij iedereen kan meezingen en dansen op de meest foute deuntjes.

Vele DJ’s
Op zondag start DJ Tom Jonkman en halen we Happy Feelings naar het bos met een mix van de aller heetste disco en house knallers, gevolgd door All Tha Fokk. Met zijn energieke en sexy stijl, waarbij genres geen rol spelen, weet hij het publiek keer op keer te verrassen. “Alles kan, alles mag” is zijn motto.

Op maandag tijdens Brak in het Bos kunnen festivalgangers met een grote zonnebril op (om je wallen en waterige ogen te verberge) uitbrakken met DJ J-Nasty; Jonas die al jaren draait tijdens Pinksteren, DJ Powernap en DJ Arnoud die de avond afsluit met een knal! Deze bekende DJ is niet vies van de hardere stijlen en neemt je met een hoop spektakel mee door een tijdperk van freestyle, hardstyle (happy)hardcore en andere bekende, altijd pompende beats.

Speciaal voor de kids
Ook dit jaar wordt er op maandag aan kinderen gedacht, met een springkussen en ranja. Dan kunnen de ouders feesten en de kinderen zich uitleven in het bos tot 16:00 uur, want daarna begint de afsluiting van het pinksterweekend en dat kan er (te) hard aan toe gaan.

Naast het nieuwe podium in het bos zal ook de feesttent bij de kermis een belangrijke rol spelen tijdens het festival, met een uitgebreid programma en een extra muziekavond op vrijdag. Ook daar is de entree uiteraard gratis. www.Pinksterfestivalleek.nl

   
Back to top button