De (Peter) Frank, Pieternel en Meindert show met Maaike Borst

Zuidhorn – Op donderdag 16 mei presenteert In ‘t Holt 1654 de 12e aflevering van de Peter, Pieternel en Meindert show. In deze bijzondere editie laat Peter de Haan zich vervangen door zijn evenknie Frank den Hollander en is columnist en verhalenverteller Maaike Borst de special guest.

Maaike Borst (1978) is bekroond verslaggever en columnist bij Dagblad van het Noorden. Ze vroeg zich ooit af of ze wel een échte journalist was omdat het nieuws haar al schavende aan mooie zinnen regelmatig ontglipte. Totdat ze de verhalende journalistiek ontdekte. De laatste jaren werkt ze aan grote verhalen en projecten. Zo volgde ze Ben Feringa naar Stockholm, dook ze in geschiedenis van generaties in de Veenkoloniën en beschreef ze al varende van Lemmer naar Delfzijl hoe de binnenvaart tegen zijn grenzen aanloopt.

De Ziekte van Den Hollander
Frank den Hollander (1957) is ziek. Hij lijdt aan De Ziekte van Den Hollander. Geen ernstige ziekte, eerder een fijne aandoening, vooral voor de patiënt zelf, maar wel eentje waar je af en toe mee moet zien te leven. Om meer over deze ziekte te weten te komen, heeft Frank zich verdiept in het leven van zijn vader. Want dat hij De Ziekte van Den Hollander van zijn vader heeft, is duidelijk. Erfelijk belast, zogezegd. Vanavond vertelt Frank over zijn vader en deze familieziekte, met hilarische praktijkvoorbeelden. En wees niet bang: De Ziekte van Den Hollander is niet besmettelijk!

Tickets
Met de Peter, Pieternel en Meindert show presenteren Westerkwartierders Peter de Haan, Pieternel Teekens en Meindert Talma om beurten multimediale sets met liedjes, verhalen en spreekbeurten. Voor iedere show nodigen ze een special guest uit, waardoor u steeds verrast wordt met ander talent uit de regio. De show vindt plaats in de charmante theaterzaal van In ‘t Holt 1654. Tickets 7,50 euro, reserveren via [email protected]

   
Back to top button