10e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2024; ‘Inschrijving is geopend’

Leek – Op 1e Pinksterdag zondag 19 mei aanstaande wordt alweer de 10e editie van de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit georganiseerd. De rit wordt vanaf het terrein bij de Borg op het Landgoed Nienoord in Leek gereden.

De rit is ongeveer 90 km lang en veel mooie oldtimers en klassiekers van minimaal 25 jaar oud gaan voor een prachtige tocht door de fraaie omgeving van Leek en omstreken. Voertuigen van meer dan 100 jaar oud nemen deel aan de rit. Deelname aan de 10e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek staat open voor auto’s van ten minste 25 jaar oud.

Eigen rit rijden
Vanaf 10:00 uur op Pinksterzondag verzamelen de auto’s zich nabij de Borg op Landgoed Nienoord. Om 11:00 uur vertrekken de oldtimers en klassiekers voor hun rit door de omgeving van Leek. De voertuigen rijden los van elkaar hun eigen rit.

Voertuigen bekijken
De terugkomst van de oldtimers op de Borg zal ongeveer tussen 14:00 en 15:00 uur zijn. Alle voertuigen blijven daarna op het terrein bij de Borg staan om het publiek de gelegenheid te bieden om alle voertuigen van dichtbij te bewonderen.

Altijd weer is dat genieten voor de bezoekers. Bij de start is het al prachtig om de fraaie oldtimers te bewonderen en te zien vertrekken. Heel divers is nu al de inschrijving van deelnemers met Amerikanen, sportwagens, en vooroorlogse voertuigen. Kijken en genieten dus.

Tevens is het Grand Café Borg Nienoord open voor eventueel een hapje en een drankje in de Borg of op een van de fraaie terrassen.

Aanmelden
De deelnemers kunnen zich vooraf aan de rit aanmelden bij de Borg en worden ontvangen met koffie en koek en onderweg wordt een koffiepauze ingelast. Alle deelnemers wordt bij terugkomst een lunch aangeboden, terwijl het publiek ondertussen de mooie voertuigen kosteloos kunnen bekijken.

Vooraf inschrijven voor deelname aan de 10e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2024 is verplicht.

Voor alle informatie over de rit en inschrijven voor deelname kunt u terecht op de website www.oldtimerleek.nl of stuur de organisatie een mail met alle gegevens via [email protected].

   
Back to top button