Derde editie North vs The Rest in Sportcentrum Leek

LEEK – Zondag 16 maart wordt in het Sportcentrum te Leek alweer de 3e editie van North vs The Rest georganiseerd. Dit is het grootste Muay-Thai & MMA-gala van Noord-Nederland. Ook dit jaar slaan Baguala Gym en Stichting Vechtsport Promotie Noord de handen weer ineen voor een zondag vol show en entertainment.

Met een fantastische line up, een sportieve sfeer en fantastische danseressen komt u werkelijk niets tekort! Paulo Boer, uitkomend voor Aihato uit Groningen, vecht in een MMA Pro-partij voor de Nederlandse titel tot 80 kg tegen Galayev Islam van Manhoef F&F uit Amsterdam.

De Nederlandse titelhouder van de WFCA Miles Simson (Vos Gym, Amsterdam) neemt het op tegen Marino Schouten (M-Sports, Alkmaar), de Nederlandse titelhouder van de NOVER. Deze partij is afgesproken op -80 kg en bestaat uit 5 rondes van 3 minuten op Muay-Thai-regels. De winaar mag zich de kampioen van Nederland noemen bij de WCFA.

Verder zijn er nog 6 spetterende partijen in de A-klasse en 8 partijen in de B-klasse. De opkomende talenten in de C- en Nieuwelingenklasse krijgen natuurlijk ook zeker de kans om zich op het grote toneel te laten zien. Dit jaar hebben is gekozen om een een goed doel te steunen, namelijk “Stichting fiets voor een huis” ( www.fietsvooreenhuis.nl ) (www.wereldfoundation.nl).  Deze stichting zet zich in om huizen te kunnen bouwen in Bangladesh.

Voor alle informatie omtrent North vs The Rest kunt u terecht op onze website www.northvstherest.nl. Wilt u een VIP-arrangement reserveren of wilt u het goede doel steunen mail dan naar [email protected].

   .
Back to top button