Onvergetelijke tennisdag TC NIENOORD!

Leek –  TC Nienoord organiseerde een Open Jeugdtoernooi en het werd een groot succes. Op een prachtige zonnige vrijdag streden 45 kinderen in 85 wedstrijden om 6 bekers en vele medailles. Er werd volop genoten en er werden spannende wedstrijden gespeeld.

Sommige kinderen speelden hun eerste toernooi. In het begin was dat nog even wennen, maar al snel zat de slag er goed in. Er deden naast leden van TC Nienoord ook meerdere jeugdleden van andere verenigingen mee aan het toernooi. Hierdoor ontstonden er leuke wedstrijden van een verrassend goed niveau! Het publiek genoot hiervan.

Prijsuitreiking met nieuw clublogo
Na de poulefase volgden de finalerondes. Voor alle deelnemers “oranje” en “groen” was er een medaille. De nummers 1 en 2 in iedere leeftijdsklasse gingen naar huis met een zilveren of gouden beker. TC Nienoord beschikt sinds kort over een nieuw clublogo, en daarom was deze prijsuitreiking extra bijzonder. Voor het eerst werden er prijzen uitgereikt met het nieuwe clublogo.

Het toernooi was een groot succes. De Jeugdcommissie bedankt alle spelers voor hun sportieve inzet!

   
Back to top button