Vijfde editie garageverkoop Nuis en Niebert

Nuis/Niebert – Na de geslaagde vorige versies, wordt op 1 juni van 10-16 uur voor alweer de vijfde keer een garageverkoop georganiseerd in Nuis en Niebert door het Plaatselijk Belang Nuis-Niebert.

Elk jaar een gezellig evenement waar vele opritten en garages worden omgetoverd tot schatkamers waar men op zoek kan naar de mooiste en verrassendste koopjes. De deelnemende adressen zijn in de week voor 1 juni te vinden op www.nuisniebert.nl en op de Facebookpagina van Plaatselijk Belang Nuis-Niebert.

Even een rustmomentje tussen het schat zoeken door?
De Nieberter molen, museum ’t Steenhuis in Niebert en het landbouwmuseum ’t Rieuw in Nuis zijn dan ook zeker een bezoekje waard (openingstijden van 13.30-17.00). Of even een ommetje rond de Coendersborg of wat lekkers op het terras in Niebert.

Iedereen is van harte welkom op 1 juni in Nuis en Niebert!

   
Back to top button