Jaren 80 Feest Tolbert blijft in trek!

TOLBERT – Komende zaterdag, 15 maart, wordt in de Nieuwe Postwagen in Tolbert alweer voor de 23e keer het Jaren 80 Feest gehouden. Ook voor deze voorjaarseditie zijn alweer het overgrote deel van de 1000 beschikbare kaarten aan de man gebracht.

Het feest waarbij oud-deejay’s in diverse zalen van de Postwagen met elk hun eigen thema de grootste hits en beste dansplaatjes van 25 – 35 jaar geleden draaien ontstond in 2003 en wordt sindsdien 2 x per jaar gehouden. De deuren gaan zaterdag open om 21.00 uur en de laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij FiftyFifty in Tolbert en in Leek bij Primera, Rodenburghal, CD Shop Easy en Shoeby.

De najaarseditie wordt gehouden op zaterdag 25 oktober, daarvoor kunnen nu reeds kaarten besteld worden op www.jaren80feest.nl.

Archieffoto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button