Definitief ontwerp nieuwbouw Lauwers College bekend

Westerkwartier – Op woensdag 10 april heeft de gemeenteraad besloten om budget voor de nieuwbouw van het Lauwers College beschikbaar te stellen. Op 14 mei heeft het college van de gemeente Westerkwartier het definitieve ontwerp van de nieuwbouw van het Lauwers College vastgesteld.

Lees ook: Locatie nieuwbouw Lauwers College Grijpskerk bekend

Uitnodiging inloopbijeenkomst
Op 4 juni vindt een inloopbijeenkomst plaats tussen 18:00 en 19:30 uur. U kunt dan het definitieve ontwerp van het gebouw van het Lauwers College bekijken en vragen stellen. De bijeenkomst vindt plaats aan de Reitsema Burchtstraat 4 in Grijpskerk. Na de zomer volgt een bijeenkomst waarin we het buitenterrein en het verkeer bespreken.

Vervolg
In de komende periode wordt er gewerkt aan de aanbesteding. Daarnaast zal het derde veld van VV Grijpskerk worden verplaatst. Als de aanbesteding is afgerond wordt er in juli 2025 gestart met de bouw van het nieuwe Lauwers College. Het doel is om het nieuwe schoolgebouw na de zomer van 2026 in gebruik te nemen.

   
Back to top button