Richard Lamberst benoemd tot wethouder

Westerkwartier – Woensdag 15 mei tijdens de raadsvergadering van de gemeente Westerkwartier is Richard Lamberst officieel benoemd tot wethouder.

Sinds december 2023 was hij tijdelijk wethouder. Hij nam de taken waar van wethouder Marjan Sijperda in verband met haar ziekte. Zij is helaas aan de gevolgen van haar ziekte overleden op 1 april 2024.

Vereerd
Richard Lamberst over zijn waarneming en benoeming: “De afgelopen maanden stonden in het teken van de vervanging van Marjan Sijperda. Met de hoop dat zij haar taak als wethouder weer zou kunnen oppakken. Dit mocht helaas niet zo zijn.  Met deze benoeming draag ik zorg voor een goede voortzetting van haar werk. Ik voel me vereerd dit te kunnen doen in deze mooie gemeente.”

Met de benoeming van Richard Lamberst blijft het college van de gemeente Westerkwartier op volle sterkte voor de huidige collegeperiode (tot en met voorjaar 2026).

   
Back to top button