Enexis: Stroomstoring in Zevenhuizen en Grijpskerk (Update)

Westerkwartier – Maandag, Tweede pinksterdag, aan het einde van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Zevenhuizen en even later in Grijpskerk.

Volgens Netbeheerder Enexis is de storing in Zevenhuizen rond drie uur gemeld. Door deze storing zijn de volgende 6 postcodes getroffen; 9354AC, 9354AG, 9354AH, 9354AJ, 9354VE, 9354VT. Verder laat Enexis weten dat ze werken aan het verhelpen van deze storing.

UPDATE 19:58 uur: De storing in Zevenhuizen is inmiddels verholpen.

Afbeelding Enexis; stroomstoring Zevenhuizen

Grijpskerk
De stroomstoring in Grijpskerk werd rond half zes bij Enexis gemeld. Hierbij is één postcode getroffen. Het gaat om de postcode 9843AA. Momenteel doen storingsmonteurs onderzoek naar de oorzaak van deze storing en zullen ze de storing zo snel mogelijk verhelpen. De verwachtte eindtijd staat op 21:45 uur.

   
Back to top button