Man valt van trap en belandt op hekwerk tijdens snoeiwerkzaamheden (Video)

LEEK – Even na half vier vanmiddag werd de brandweer van Leek geallarmeerd voor het bevrijden van een persoon aan de Midwolderweg in Leek.

Ter plaatse bleek dat een man die  op een trap stond bij snoeiwerkzaamheden door nog onduidelijke reden hier vanaf was gevallen. Hierbij is de man op een hek terecht gekomen, waarbij hij op een scherpe punt  vast  kwam te zitten.  De vrouw kon haar man niet loskrijgen, waarop de brandweer werd gewaarschuwd. Ook het MMT is ter plaatse gekomen. De gewonde man die wel bij kennis was,  is vervolgens onder begeleiding van de MMT arts per ambulance met zwaar inwendig letsel overgebracht naar het UMCG in Groningen, waar hij vanavond nog geopereerd zal worden.

Foto’s: Zwaantje de Jong 112Marum.nl & Wil de Boer (Video)

Back to top button