ChristenUnie Leek laat Leekster centrum bruisen

LEEK – De ChristenUnie Leek is blij met de herstructurering van het Leekster centrum. In de afgelopen twee jaren was het een grote bouwput, nu mag het resultaat er zijn.

In de afgelopen jaren hebben de Leekster middenstanders hinder ondervonden van de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Nu het werk, zo goed als, af is wil de ChristenUnie de middenstand hier graag mee feliciteren. Een mooi centrum doet mensen naar het centrum trekken en bevordert een goed ondernemersklimaat.

Om de middenstand een hart onder de riem te steken heeft de ChristenUnie besloten om op 15 maart een luchtkussen te plaatsen op de Dam bij het witte kerkje.

Helemaal toevallig is de datum van 15 maart natuurlijk ook weer niet. Op 19 maart zijn de gemeenteraad verkiezingen en op deze laatste zaterdag voorafgaand aan de verkiezingen wil de ChristenUnie nogmaals aan de burger uitleggen waarom ze moet gaan stemmen op 19 maart en dat vooral de ChristenUnie een meer dan goede en gezonde keuze is.

Back to top button