Uitreiking 1e prijs Lions Badeendenrace Leek

Leek – Op zaterdag 11 mei heeft Lionsclub Westerkwartier een badeendenrace gehouden in het centrum van Leek. Er hebben 3.000 badeenden geprobeerd om als eerste over de finish te komen. Al deze eenden waren voorzien van een nummer. Deze nummers zijn voornamelijk gekocht door belangstellenden uit het Westerkwartier. De opbrengst is bestemd voor 3 regionale goede doelen.

Er was een prijs voor de eerste 42 eendjes die over de finish kwamen. De 1e prijs is gewonnen door Marco Wilbers uit Marum (zie foto). De uitreiking vond plaats door Fokke Ophuis van Lionsclub Westerkwartier (links), samen met een medewerker (rechts) van Bike Totaal Wagenaar uit Leek, die de prijs, een elektrische fiets, beschikbaar heeft gesteld.

Goed doel
De opbrengst van deze race wordt binnenkort overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting Leergeld Westerkwartier/Noordenveld, Dorothy’s Coffee uit Leek en Alzheimercafé Westerkwartier.

   
Back to top button