Milon Cirkel in Sportcentrum Leek, sportief en effectief

LEEK – Sinds een aantal maanden is het mogelijk om op een makkelijke manier aan een betere conditie te werken. Speciaal voor mensen die weinig zin en weinig tijd hebben maar tegelijkertijd wel de noodzaak inzien van ‘gewoon’ fit-zijn

Voor ouderen
Een betere fitheid op oudere leeftijd ligt vaak aan en gebrek aan spierkracht. Balans en coördinatie lijden hieronder. Bij bewegingen die we als normaal beschouwen ontstaat er dan al gauw een blessure omdat het lichaam niet in staat is om een val of een balansverstoring op te vangen.

Door de spieren te prikkelen, en dat hoeft maar heel even, wordt u sterker en beter bestand. Bovendien voelt u zich sterker en zelfverzekerder omdat u gewoon de dingen kunt doen die u altijd deed. Spiertraining is onderhoud van het lichaam.

 Afvallen
Dezelfde methode om spieren te ontwikkelen helpt bij het afvallen. Door meer spierweefsel te bouwen zal je ruststofwisseling hoger worden. En met diëten leer je het lichaam juist om zuiniger te worden… dat is nou net niet de bedoeling!

Door de eerste maand te wennen aan de spiertraining en in de tweede maand – daarnaast – te beginnen met een aangepast eetpatroon, zal je lichaam die verhoogde ruststofwisseling houden. En we weten allemaal dat een verhoogde ruststofwisseling veel meer resultaat levert dan 3 keer in de week anderhalf uur cardiofitnessen. Zelfs uren wandelen of fietsen heeft meer resultaat als je daarbij meer spieren inzet. En het gaat je nog makkelijker af ook!

Methode
De methode heet de ‘Milon Cirkel. Spiertraining die je maximaal twee keer in de week doet. Slechts 35 minuten per keer. Omdat de tijd zo kort is, zorgen wij er voor dat je echt wat doet. Het is even zwaar. Maar ja, zonder prikkeling gebeurt er niks. We zijn zo overtuigd dat we jou een garantie aanbieden. Bij Sportcentrum Leek kun je een abonnement afsluiten en als je na drie maanden geen resultaat merkt dan krijg je je geld terug.

Proberen?
Nieuwsgierig geworden? Ervaar het dan zelf. U mag vrijblijvend een sessie doen om te voelen hoe het werkt. Prettig voor ons is dat u daarvoor een afspraak maakt zodat we een persoonlijke coach voor u hebben klaarstaan. Wij hopen dat iedereen die de noodzaak van fit-zijn inziet deze methode aan een probeersessie waagt.

Back to top button