Beachvolleybaltoernooi Rodenburg Leek op zaterdag 6 juli

Leek – Vanaf week 24 (tot begin september) kan er weer volop “gebeachd” worden bij de Rodenburghal in Leek. De 2 velden zijn vrij toegankelijk en iedereen kan er vrij gebruik van maken maar wil je zeker zijn dat je kunt spelen dan is reserveren aan te raden, dit kan via WhatsApp op 0594740840. De velden liggen naast de 7 jaar geleden geopende hindernisbaan.

Toernooi:
De Rodenburghal en de Fitclub organiseren ook deze zomer weer het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. De datum is: zaterdag 6 juli a.s. vanaf 17.00 tot ca. 20.30 uur.

Teams van minimaal 3, maximaal 6 personen (er wordt 3 tegen 3 gespeeld) kunnen zich aanmelden via [email protected]. De kosten bedragen 10 euro per team. Graag bij aanmelding de volgende gegevens doorgeven: Naam team, naam contactpersoon, emailadres, telefoonnummer en ik welke klasse jouw team mee wil doen, recreatief of wedstrijd.

   
Back to top button