Twee keer goud voor Acro Academy Noord Nederland in Polen 

Polen/Leek – Acro Academy Noord Nederland uit Leek reisde met 3 teams naar Rzeszów in Polen voor het Rzeszów International Acro Cup toernooi dat werd gehouden van 31 mei tot en met 3 juni.

Teams vanuit de hele wereld deden mee aan dit acrogym toernooi. Na de kwalificaties gingen alle 3 teams door naar de finale. Het was een zeer sterk deelnemersveld, het Junioren2 team Zoë Venema (Engelbert), Ilse van Gelderen (Steenwijk) en Ruth Roorda (Veendam) lieten een prachtige combi zien en behaalden een keurige 6e plek in de finale.

Het Junioren1 team Dieuwke Boomsma (Boelenslaan) en Kuna Vlasma (Oosterwolde) lieten alle deelnemers achter zich met hun prachtige combi oefening en werden 1e. Het Senioren team Amilyah Daal (Groningen), Inge Speerstra (Heerenveen) en Esmee de Graaf (Houtigehage) werd met zeer hoge punten 1e. Op de foto’s de trotse sporters.

Foto’s: Acro Academy Noord Nederland

 

   
Back to top button