Containerbrand onder carport in Leek

Oldenoert-4LEEK – De brandweerlieden van brandweer Leek zijn maandagmiddag rond half zes opgepiept voor een woningbrand aan de Oldenoert in Leek

De politie en de brandweer gingen met prioriteit 1 onderweg naar de woning.Eenmaal ter plaatse bleek al snel dat er niet sprake was van een woningbrand. Onder de carport achter de woning was door onbekende oorzaak een container in de brand gevlogen. De bewoner had door middel van een tuinslang de grootste vlammen al geblust. De brandweer heeft het overgenomen van de bewoner en hebben het goed nageblust. De korte maar hevige brand heeft voor veel schade gezorgd aan de carport, maar ook aan de auto waarbij de lak en de bumpers beschadigd zijn.

Foto’s: Jordi Haverdings | InfoLeek 

112Groningen

Noordernieuws

   .
Back to top button