Twee jeugdteams van Tennisclub Nienoord kampioen

Leek – De jeugd van tennisclub Nienoord doet het goed. Afgelopen weekend zijn twee jeugdteams van kampioen geworden. En de oranje-jeugd werd dag winnaar.

Het groene team speelde uit in Veenwouden en moest daar minimaal 4 (van de 6) punten halen. Het werd een spannende ochtend. Na het spelen van de enkels stond TC NIENOORD met 3-1 voor. Tijd voor de dubbel partijen. Spannend, en uiteindelijk was het tijd voor een feestje. Na een 5-1 overwinning is het team kampioen geworden.

Gedeeld eerste
De jongens 11 t/m 14 jaar won hun eigen wedstrijd met 6-0! Voor het kampioenschap was het team mede afhankelijk van de uitslag van een ander team. Die lieten 1 punt liggen, en daarmee werden de jongens van TC Nienoord gedeeld eerste in hun competitie. Proficiat!

Jongste jeugd
De jongste jeugd, team oranje, speelde in Groningen. Daar waren nog 3 teams van andere verenigingen aanwezig. TC Nienoord speelde 18 wedstrijden en won er daarvan 16. Een geweldige prestatie.

Op alle vrijdagen in juni is er Smurfentennis bij de club. TC Nienoord sluit de maand juni af met een feestelijke jeugddag. De KNLTB jeugdclinic komt langs.

   
Back to top button