Vandaag openbare centrale telling Europese Verkiezingen in Topsporthal in Leek

Leek – Vandaag, op vrijdag 7 juni vanaf 08.30 uur, worden in de Topsporthal Leek aan de Schelp 35 in Leek de stemmen per kandidaat geteld van de verkiezingen Europees Parlement van 6 juni.

Deze telling is openbaar. De uitslag mag nog niet bekend gemaakt worden omdat in andere Europese landen op zondag wordt gestemd. Burgemeester Ard van der Tuuk was vanmorgen bij de telling in Leek en bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet.

Bekendmaking uitslag Gemeentelijk stembureau (GSB)
Op maandag 10 juni om 10.00 uur komt het GSB bij elkaar in de raadszaal van het gemeentehuis in Leek, Tolberterstraat 66 om de uitslag van de verkiezingen Europees Parlement van de gemeente Westerkwartier vast te stellen. Ook deze zitting is openbaar.

   
Back to top button