Laatste wedstrijd vlaggenschip KVW’22

Westerkwartier – Zaterdag 08-06-2024 stond de wedstrijd De Parabool – KVW’22 op het programma. De kaarten in de competitie zijn al geschud en er stond weinig op het spel. Doel: het seizoen lekker afsluiten met mooi korfbalspel en zonder blessures!

De wedstrijd begon goed. Over en weer werd er gescoord, maar KVW’22 liep uit tot een voorsprong. De Parabool was gretiger en wist daarmee continu aan het elastiek te blijven. Vlak voor rust kwamen ze dichtbij en gingen beide ploegen de dug-outs in met een tussenstand van 8-9. Deze dug-outs waren overigens broodnodig, want de regen bleef maar naar beneden komen.

In de rust werd er gehamerd op volwassen blijven korfballen en energie blijven leveren.

Tweede helft
Terwijl het nog steeds regende begon de tweede helft. Een helft die hetzelfde verliep als de eerste helft, maar er werd minder gescoord. Mila Oostra mocht haar debuut maken in het 1e team van KVW’22 na een zeer verdienstelijke wedstrijd gespeeld te hebben tegen Drachten 3. Ook bij de studentenclub in Groningen heeft Mila het goed gedaan! De wedstrijd naderde het einde. Het moment om de stoppende selectieleden een publiekswissel te geven. Sander en Niels Lap stoppen na heel wat jaartjes verdienstelijk in de selectie van OWK en KVW’22 gespeeld te hebben. Sander hangt zijn schoenen aan de wilgen en Niels gaat kijken waar zijn plafond ligt door te gaan korfballen bij Mid-Fryslân. Eindstand wedstrijd: 16-16.