Turners Tiga plaatsen zich voor halve finale NK

BREDA/LEEK – Op 8 maart jl. waren er voor de landelijke turners van Tiga de kwart finales van het NK. In de tweede wedstrijd op die dag mochten Steyn van Bergen en Stefan Drost hun oefeningen tonen aan de jury.

Om half 8 reisden zij af naar Breda. Over het algemeen hebben Steyn en Stefan een goede wedstrijd geturnd, met hier en daar wat kleine foutjes. Helaas wist Steyn van Bergen zich niet te plaatsen voor de volgende wedstrijd. Stefan Drost wist zich wel te plaatsen voor de halve finale NK in Heerlen (Limburg) op 12 april.

In de derde wedstrijd op die dag was Hidde de Boer aan de beurt als turner van Tiga. Met een moeizaam begin op voltige wist Hidde zich toch goed te herpakken. Op de overige vijf toestellen heeft hij goede oefeningen laten zien. Hidde wist zich ook te plaatsen voor de halve finale NK, zijn halve finale is in Nijverdal.

Back to top button