Leekster Wandel4Daagse zit er op! Vier dagen met gezelligheid, buien, zon en medailles

Leek – Vrijdagavond was alweer de laatste avond van de Leekster Wandel4daagse. In totaal hebben honderden wandelaars deze week in 4 avonden de 5km of 7,5km route gelopen om uiteindelijk tijdens de slotdag een medaille in de wacht te slepen.

De 7,5km route ging elke avond rond 18:15 van start. Voor de 5km route werd elke dag om 18:30 uur gestart. De eerste wandelavond vertrok dinsdag vanaf de Rodenburghal. Woensdag was de start nabij Camping Nienoord/Pannenkoekenburcht en donderdag was de startlocatie bij VEV’67 in Oostindie. De start en finish van de slotavond was in het centrum van Leek voor het Witte Kerkje.

Buien, zon en medailles
De afgelopen week was het weer tijdens de wandelingen behoorlijk afwisselend. Zo trokken er af en toe buien over en was er soms een heerlijk zonnetje te zien. Zo ook tijdens de slotavond die regenachtig van start ging maar zonnig afgesloten werd. Alle lopers kregen bij binnenkomst een mooie medaille omgehangen waarna men richting het centrum liep om daar onder luid applaus ontvangen te worden door familie, vrienden en opa’s en oma’s.

Foto’s: Alexander Mosselaar & Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button