Christelijke Muziek Vereniging (CMV) Harmonie Leek gaat buitenoptredens verzorgen

Leek – De deelnemers van de vierdaagse konden er op donderdagavond al even van genieten; het buiten-repertoire van CMV Harmonie Leek. De wandelaars werden bij de finish beloond met de vrolijke klanken van Bella Ciao en Europapa.

Ook in de komende weken is Harmonie Leek te horen in de straten van Leek. Op 22 juni om 11:30 uur speelt een ensemble van de Harmonie bij de finish van de Memorywalk bij Landgoedboerderij Oosterheerdt.

Locaties en tijden
In juli zet de Harmonie ook de muzikale bloemetjes buiten. Op 4 juli vind je het orkest om 19:45 uur op de Dam en op 11 juli om 19:45 uur bij De Schutse. Harmonie laat weten; “We hopen op mooi weer, bij slecht weer houden we een open repetitie in ons repetitielokaal Station Rodenburg (naast de Rodenburghal).”

   
Back to top button