Nieuwe uitbater in borg Nienoord

LEEK – Grand café Borg Nienoord opent op 29 maart haar deuren in borg Nienoord, onderdeel van Museum Nienoord. Uitbaters van deze prachtige locatie zijn Hendrik en Annette Nomden die tevens eigenaar
zijn van Gasterij Het Theehuis in Midwolde. 

Het grand café wordt een stijlvol museumcafé, dat tijdens de openingstijden van het museum geopend is van 11-17 uur, dinsdag tot en met zondag. Ook tijdens bijzondere evenementen zal het grand café geopend zijn. Daarnaast kan men er terecht voor feesten en partijen, vergaderingen en recepties. Museum Nienoord en de familie Nomden zijn zeer verheugd over deze samenwerking en verwachten dat het de uitstraling van de borg ten goede zal komen.

De borg krijgt met ingang van dit seizoen een nieuwe invulling met een vaste expositie over borg Nienoord op de bovenverdieping en het grand café op de begane grond. Ook zullen er in de balzaal op de begane grond concerten en lezingen worden georganiseerd. Daarmee ontstaat er een aantrekkelijke combinatie voor allerlei bezoekers, van passanten, wandelaars en fietsers tot dagtoeristen. Grand café Borg Nienoord is openbaar toegankelijk. U kunt er terecht voor koffie en thee, gebak,lunch en een borrel.

Back to top button