“Nee, jij bent lekker!” is de nieuwste voorstelling van Speelgroep Leek

Leek – Speelgroep Leek, een bloeiende toneelvereniging met een passie voor het creëren van betoverende en vaak eigenzinnige toneelvoorstellingen, kondigt vol enthousiasme hun nieuwste productie aan: Nee, jij bent lekker!

Een hilarische en chaotische voorstelling voor de hele familie. Verwacht een avond vol misverstanden en onverwachte wendingen!

Braakliggend terrein
Het verhaal speelt zich af op een braakliggend terrein dat door de gemeente is vrijgegeven voor diverse activiteiten. Vandaag staat de officiële opening door de wethouder op de planning. Er zijn echter nog twee huizen op het terrein, waar drie vrienden wonen. Door woningnood zitten ze al te lang en te dicht op elkaar. Dit leidt tot voortdurende ruzies en zelfs handgemeen. Hun huisvergaderingen, bedoeld om de problemen op te lossen, zorgen alleen maar voor meer irritatie en misverstanden.

Alleenstaande vrouw
Op dezelfde dag arriveert ook een alleenstaande vrouw met een KIP-caravan. Ze heeft moeite om schijn en werkelijkheid uit elkaar te houden, wat voor bizarre situaties zorgt. Als er dan ook nog een man in haar geïnteresseerd raakt, wordt de situatie alleen maar vreemder.

Als klap op de vuurpijl slaat een groep losgeslagen padvinders hun kamp op het terrein op. Onder het toeziend oog van hun akela bereiden zij zich voor op de feestelijke opening. Dit loopt echter flink uit de hand. Hoe de wethouder hier nog orde in kan scheppen, blijft een groot raadsel.

Misverstanden en chaos
Schijn en werkelijkheid lopen door elkaar en beschuldigingen vliegen over en weer. maar wie of wat heeft er in de tuin gepoept….. Misverstanden en chaos te over.

Speelgroep Leek nodigt u uit om deze komische chaos live te komen beleven. Het belooft een onvergetelijke voorstelling te worden die u niet wilt missen!

Speeldata:

  • 5 juli, 19.30 uur
  • 6 juli, 14.30 en 19.30 uur (2 voorstellingen)
  • 7 juli, 14.30 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.speelgroepleek.nl

Mis deze unieke voorstelling niet en bestel snel uw kaarten! Kom lachen, genieten en verwonderen bij “Nee, jij bent lekker!” van Speelgroep Leek.

   
Back to top button