HOi en MOI (meet and great) omdat politiek ook leuk kan zijn!

LEEK – Sinds 1 februari heeft het CDA in Leek haar eigen CDA-huis, Boveneind 17 te Leek. CDA-ers maar ook niet CDA-ers hebben het huis weten te vinden. Er wordt natuurlijk over de Politiek in het algemeen gesproken maar ook specifieke vragen t.a.v. je eigen woon- en leefomgeving in de Gemeente Leek kun je stellen.

Dit leidt tot bijzondere en vaak ook hele persoonlijke gesprekken. Wat vooral opvalt is dat er ook veelvuldig gecommuniceerd wordt in het Westerkwartiers. Zo, ook hier, blijkt als je spreekt over dingen die er echt toe doen, je moedertaal een mooi vertrekpunt is. Dit bracht het CDA in leek op het idee om a.s. zaterdag 15 maart op de ‘Dag veur de Grunninger toal’ vanuit het CDA-huis een combinatie te maken van praten over politiek in het ‘Westerkwartiers’. En gelukkig blijft het niet bij ideeen, maar voert het CDA ze ook uit!
Wat staat er te gebeuren: er wordt op a.s. zaterdag 15 maart een meet en great, in’t grunnings ‘Hoi en Moi’, georganiseerd in het CDA-huis, Boveneind 17 te Leek.

Vanaf 10:00 uur gaan de deuren open voor een inloop met een bakje koffie en wat lekkers. Om plm. 10:30 uur worden de aanwezigen verrast met een verhoal in’t Westerkwartiers deur Piet de Vries. Vervolgens is er om 11:00 uur een workshop Westerkwartiers, onder leiding van Martje Grondsma. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door de alom bekende Westerkwartierder in hart en nieren: Gert Sennema.

Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis! Aanmelden is niet verplicht maar mag via de website van het CDA: www.cda.nl/groningen/leek/contact/

Back to top button