Risico’s minimaliseren: aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers in de praktijk

Partnerbijdrage – Als ZZP’er heb je het dagelijks maar al te druk met het runnen van je bedrijf. Je bent constant bezig met de acquisitie van klanten, je social media plan uit aan het werken of belangrijke deadlines kom je maar al te graag na.

Het is dan wel een erg prettige gedachte dat de nodige verzekeringen voor je bedrijf goed zijn geregeld. Heb je daarom al eens gedacht aan het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers? Je weet hierdoor zeker dat schade aan andermans spullen of letsel aan andere personen helemaal is verzekerd. Dat zorgt meteen voor een stukje rust en zekerheid, zodat je met een fijn gevoel kunt blijven ondernemen.

Verschillende soorten scenario’s zijn financieel goed gedekt met een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers
Of je nu werkzaam bent als verpleegkundige, kraamzorg of werkt in de thuiszorg. Een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers is in alle gevallen een uitstekende keuze. De aansprakelijkheidsverzekering ZZP zorg kun je voor een erg aantrekkelijk tarief afsluiten en je maakt de keuze voor een bedrijfsaansprakelijkheids- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering in één. Wel zo handig om te weten, toch?

Overweeg ook meteen om een bedrijfsrechtsbijstandverzekering voor je onderneming af te sluiten
Heb je eenmaal de beste aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers voor je eigen bedrijf gevonden? Het is dan ook zeker het overwegen waard om direct een bedrijfsrechtsbijstandverzekering mee af te sluiten. Wat je daar zoal van kunt verwachten? Je krijgt onder meer juridische hulp bij conflicten met zorgcliënten, zorgverzekeraars en bemiddelaars. Dat scheelt jou meteen weer aardig wat tijd en uitzoekwerk en je kunt je in het geval van een case helemaal blijven focussen op je corebusiness. Dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Je komt meer te weten over een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers via een persoonlijk adviseur
De volgende stap? Dat is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers? Dit kun je gelukkig in een mum van tijd online hebben geregeld. Kom je daar graag wat meer over te weten? Of wil je graag meer informatie over welke verzekeringen perfect passen bij jouw onderneming? Neem dan altijd een keer contact op met een persoonlijk adviseur van een verzekeringsmaatschappij. Er wordt erg graag met je meegedacht en je ontvangt advies op maat voor je bedrijf. En ga je voor een compleet pakket, bestaande uit meerdere verzekeringen? In veel gevallen ontvang je dan een erg aantrekkelijke korting op de totaalprijs. En dat is altijd mooi meegenomen.

   
Back to top button