Spectaculaire opening Familiepark Nienoord met een optreden van Keet!

LEEK – Op zaterdag  29 maart is het zover. Na een aantal maanden van voorbereidingen  gaan de deuren van het Familiepark weer open en dat wordt gevierd met een groot feest.

Een hele bijzondere en ook bekende gast zal ook dit jaar de officiële opening verrichten. Keet! bekend van Telekids opent samen met Nieno het park en start hiermee het seizoen. Aansluitend geeft zij een spetterend optreden in het Familiepark met onder andere haar grote hit  Kus van Keet!  Dans en zing mee met Keet! en Nieno! En daarna kun je gezellig met Nieno blijven spelen in het Familiepark. En natuurlijk even goed bekijken wat er allemaal weer veranderd is deze winter.

De entree is deze hele openingsdag gratis.  Dus zorg dat je erbij bent om 11.00 uur op het plein voor de ingang van het Familiepark. Dan maken we er een groot feest van.

Back to top button