Twee mannen aangehouden in Roden na vernielen ruit in Leek (UPDATE)

LEEK/RODEN – Door de politie werden zaterdagnacht in het centrum van Roden twee mannen in de boeien geslagen die vermoedelijk kort daarvoor in Leek een ruit van een deur van een makelaarskantoor hadden vernield.

De politie was door voorbijgangers gebeld dat bij het pand aan het Boveneind door twee mannen een raam was venield. De daders waren kort daarna in een auto weggereden. Agenten zagen de bewuste auto later in Roden. De inzittenden, een 34-jarige inwoner van Veenhuizen en een 30-jarige inwoner van Norg, werden aangehouden. De 34-jarige bestuurder verzette zich tegen zijn arrestatie. De man rook naar alcohol maar weigerde aan een test mee te werken. Beide mannen zijn ingesloten. Onduidelijk is nog of het tweetal bij het makelaarskantoor had willen inbreken.

Politie persbericht

Back to top button