23e Jaren 80 feest in Postwagen Tolbert

TOLBERT – Zaterdagavond was het alweer tijd voor het 23e Jaren 80 feest in de Postwagen in Tolbert. Al een paar dagen voordat het feest begon waren de kaarten al helemaal uitverkocht, zo blijkt maar weer dat het feest in trek is.

Om negen uur gingen de deuren van de feestzalen open. Het kwam een beetje laat op gang maar daarna was het bomvol met feestgangers. Het feest waarbij oud-deejay’s in diverse zalen van de Postwagen met elk hun eigen thema de grootste hits en beste dansplaatjes van 25 – 35 jaar geleden draaien ontstond in 2003 en wordt sindsdien 2 x per jaar gehouden.

De volgende en dus 24e editie van het Jaren 80 feest is op 25 oktober. Het eerstvolgende evenement is DIT= 19 april.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier. 

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button