Classic motor & bromfiets beurs 2014

LEEK – Het aantal inschrijvingen voor de 1e Classic motor & bromfiets beurs die wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 maart in Sportcentrum Leek is succesvol. Veel standhouders met onderdelen, documentatie, accessoires, gereedschap en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven.

Op deze beurs zullen veel motoren van begin vorige eeuw tot en met de jaren ’80 met merken als Kreidler, BMW, Harley Davidson, Maico, Norton  en nog vele andere merken aanwezig zijn. Ook racemotoren zullen in diverse kwalificaties aanwezig zijn. Van Veen Kreidlers, zijspannen enz. Natuurlijk ontbreken de klassieke bromfietsen niet. Veel merken zijn te zien in Leek Zundap, Testi, Puch, Berini, en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. En natuurlijk worden er motorfietsen en bromfietsen te koop aangeboden. Ook zullen een aantal clubs aanwezig zijn om zich te promoten, en hun mooiste motoren en bromfietsen te laten zien aan het publiek.

De nieuwe beurs is een aanvulling op de bekende Oldtimer & Classic Beurs die in 2013 al weer voor de 19e keer in Sportcentrum Leek gehouden wordt. Meer dan 7000 bezoeker bezochten deze beurs. Waar sfeer en gezelligheid voorop staat. En uiteraard de kwaliteit en diversiteit van de motoren en bromfietsen belangrijk is.

Op zaterdagmorgen Zal Willem Pol uit Norg (ook bekend als organisator van de Horse Power Run in Leek) zijn nieuwe boek over het voormalige bedrijf Gremi uit Groningen signeren van 11:00 tot 12:00 uur op de beurs. Gremi importeerde decennia lang motorfietsen en auto’s naar ons land.

Ook zal er live muziek aanwezig zijn. Kortom er valt van alles te beleven op de Classic motor – bromfiets beurs in Leek. Inschrijven is nog beperkt mogelijk via het inschrijfformulier op  onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl of opvragen per telefoon 0594-512040 Sportcentrum Leek. Meer dan 4000 m2 gevuld met van alles op motor en bromfiets gebied.

De openingstijden zijn op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart van 10:00 tot 18:00 uur.

Back to top button