Staatssecretaris Dekker bezoekt scholengemeenschap de Borgen in Leek

LEEK – Maandagmiddag 17 maart heeft staatssecretaris Sander Dekker Scholengemeenschap de Borgen in Leek Bezocht. Deze middag stond in het teken van de rol van de scholengemeenschap in de regio.

Sander Dekker is staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dekker bezocht eerst locatie de Nijeborg, waar gesproken werd over het onderwijs in de gemeente Leek. Vervolgens werd in locatie de Lindenborg de middag voortgezet. In de Lindenborg werd gestart met een presentatie van enkele leerlingen over het project “de hippe hangplek”, zij gaven toelichting over het doel en de realisatie van dit project.  Vervolgens was er de gelegenheid voor de aanwezige leerlingen, leraren, ouders, partijleden van diverse gemeentepartijen en ondernemers om dhr. Dekker vragen te
stellen mbt het onderwijs in Nederland. De middag werd afgesloten met een hapje en drankje en een rondleiding door de school.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

 

 

Back to top button