Tweede paasdag groot paasvuur georganiseerd bij Midwolde (UPDATE)

MIDWOLDE – Net als vele voorgaande jaren heeft ook dit jaar de dorpsvereniging Midwolde/Pasop een paasvuur georganiseerd.

Dit paasvuur aan de Traansterweg ter hoogte van de Noorderweg ligt er mede dankzij uw hulp al voor een groot deel! Aanstaande zaterdag 19 april zal er tussen 10:00 uur sochtends en 14:00 uur smiddags de laatste inbreng dag gehouden worden. De koffie zal dan voor u klaar staan!

De bult zal worden aangestoken 2e paasdag om +- 20:00 door het vuurbestuur met een aantal kinderen die dit leuk vinden. Ook zal er op de avond zelf, die overigens natuurlijk geheel kosteloos is, Otto Roona aanwezig zijn om het muzikale gedeelte voor u te verzorgen! Kortom een gezellige avond voor jong en oud! Voor vragen of inlichtingen: 06-55597635

Back to top button