Gemeente Leek actief tijdens NLdoet

LEEK – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek doet op zaterdag 22 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Burgemeester Berend Hoekstra en de wethouders Ben Plandsoen, Hans Morssink en Tanja Haseloop gaan op zaterdag 22 maart 2014 van 10.00 tot 12.00 uur helpen met onderhoudsklussen op het terrein van korfbalclub Rodenburg, Rodenburg 11 in Leek. Het gaat dan om het vervangen van de nok van de kleedkamers en de kantine. Tevens helpen ze mee met schoonmaakwerkzaamheden op het clubterrein en het kunstgrasveld.

Het succes van NLdoet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich op deze dagen inzet. Tijdens NLdoet verzetten vrijwilligers werk waar de organisaties normaal niet aan toe komen. In 2013 waren op beide dagen al 300.000 vrijwilligers actief. Het blijkt voor de vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag te zijn!

   .
Back to top button