Wandeling om geld in te zamelen voor Stichting Dierenlot

LEEK – Op zaterdag 12 april om  half 2 wordt er, in vervolg op het succes van vorig jaar, in Leek weer een grote wandeling  (5 km) gehouden voor Stichting Dierenlot. Stichting Dierenlot is een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde dieren.

Ze geven het geld dat ze krijgen aan kleinschalige opvangcentra, ook in Groningen. De wandeling begint dit jaar bij het infocentrum van Landgoed Nienoord ( Nienoord 20 te Leek). U bent van harte welkom om te komen en ook St. Dierenlot te steunen. U kunt komen met uw hond en neem natuurlijk zoveel mogelijk andere mensen mee. Meelopen kost 1 euro per hond en 3 euro p.p.. Hiervoor krijgen u en uw hond ook een koekje en wat drinken in het midden van de wandeling. Het volle bedrag van wat u geeft gaat naar St. Dierenlot. Wilt u meer weten of heeft u een opmerking? Ga dan naar http://dierenlot.azurewebsites.net/. Wilt u zich aanmelden of heeft u nog een belangrijke vraag? Mail dan naar [email protected]. Voor de dieren komt u toch ook?

   .
Back to top button