Open huis Fitclub Rodenburg op 29 maart

LEEK – Zaterdag 29 maart opent Fitclub Rodenburg in Leek voor iedereen haar deuren. Astrid Cazemier is 1,5 jaar geleden gestart met haar Fitclub in de Rodenburghal en biedt 6 dagen per week een breed scala aan sport- en bewegingslessen.

Intussen maken al enkele honderden inwoners van Leek en omgeving gebruik van het aanbod van Fitclub Rodenburg.

Na de start in september 2012 werd al enkele malen het lesaanbod uitgebreid en ook werd 1 van de 2 zalen vergroot. Per 1 april (geen grap) wordt het aantal lessen wederom uitgebreid en staat ook de nieuwe Les Mills CXWorx 4 x per week op het rooster.

CXWorx is een snelle en efficiënte workout van slechts 30 minuten. Door deze workout worden je kernspieren (buik, billen en rug) strakker en sterker.

Zaterdag 29 maart kan iedereen van 9.00 tot 13.00 uur kennismaken met CXWorx en ook met de andere vernieuwde lessen zoals BodyBalance, Spinning, Sh’bam, BodyStep, BodyCombat, BodyPump en Indoor Cycling.

Vanaf 1 april worden er 30 groepslessen per week gegeven waaraan iedereen onbeperkt mee kan doen voor slechts 25 euro per maand. Daarnaast zijn er ook voordeliger 3 en 6 maands abonnementen. Bij Fitclub Rodenburg betaal je nooit inschrijfkosten en is elk abonnement per maand opzegbaar!

SeniorFit
Sinds 1 januari biedt Fitclub Rodenburg ook SeniorFit aan, een cursus speciaal voor senioren met als doel klachten en pijn veroorzaakt door spierzwakte, verkeerde houding en te veel spanning te voorkomen en te genezen! Deze cursussen worden gehouden op maandag- en woensdagmorgen.

Sport4Kids
Tijdens het Open Huis kunnen kinderen ook meedoen met enkele sporten. Zo verzorgt Adonis Sportacrobatiek Acrogym trainingen en daarnaast kan er Floorball (een combinatie van veld- en ijshockey) gespeeld worden.

Meer informatie en het programma van het “open huis” is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl of bel met Astrid Cazemier op 0594 740 842.

 

Foto (van Gert Meijer): Astrid Cazemier voor de Spinningzaal in de Rodenburghal. Per week zijn er 30 groepslessen!

   .
Back to top button