Vier je kinderfeestje geheel in style bij Sportcentrum Leek

LEEK – Sportcentrum Leek is het meest veelzijdige sport- en evenementencentrum in Noord-Nederland. Het centrum biedt een scala aan mogelijkheden op sportief en recreatief gebied. Van topsport tot breedtesport, cultureel en recreatief, het centrum is van alle markten thuis.

Eén van de vele mogelijkheden is het organiseren van, gezellige en immer geslaagde, kinderfeestjes. Een verjaardag vieren, een sportkampioenschap, een examenfeestje, het maakt niet uit. Sportcentrum Leek biedt verschillende arrangementen en mogelijkheden aan. Zo zijn er kinder/jeugd bowlingfeestjes waarin het discobowlen, met muziek en videoclips, een veel gemaakte keuze is. Deze feestjes zijn mogelijk met minimaal 6 kinderen en vinden plaats op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Sportfeestjes hebben uiteraard een sportief karakter. Hierbij kan men kiezen uit verschillende sporten als voetbal, basketbal unihockey en zo meer. Een belangrijke plaats hierin vormt het specifieke voetbalfeestje. Een leuke middag vol met voetbal activiteiten/spelletjes en worden georganiseerd in samenwerking van twee trainers van het ISN (Indoor Soccer Noord). De sportfeestjes worden op woensdagmiddag gehouden met minimaal 8 kinderen.

Als het mooi weer is kan men ook buiten een onvergetelijk feestje houden. Sportcentrum Leekt heeft hiervoor diverse mogelijkheden met sportieve beachfeestjes op de knus gelegen zandvlakte van 1.200 vierkante meter. In een ‘tropisch’ aangeklede omgeving wordt het een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. Beachfeestjes zijn mogelijk met minimaal 6 kinderen.

Bestaande arrangementen kunnen, desgewenst, met specifieke wensen aangepast worden. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden welke Sportcentrum Leek op dit gebied heeft te bieden.

Sportcentrum Leek, De Schelp 35, 9351 NV Leek, telefoon 0594-512040, website:www.sportcentrumleek.nl, email: [email protected].

   
Back to top button