Oldtimer beschadigd bij aanrijding Midwolde

MIDWOLDE – Op het Hoofdstraat in Midwolde heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een personenauto en een oldtimer. De cabriolet oldtimer uit 1968 reed achter een personenauto welke zeer langzaam reed. Een inhaal actie was het gevolg, maar plots sloeg de voorste automobilist links af een oprit op.

Een aanrijding was het gevolg. Niemand raakte gewond. Omdat er een geschil ontstond tussen de twee automobilisten of de voorste auto wel of niet de richtingaanwijzer had gebruikt, werd de politie er bij geroepen. De bestuurder van de oldtimer beweerd dat er geen richting aan was gegeven, en daardoor gewoon kon inhalen, de tegenpartij zei weldegelijk richting aan te hebben gegeven. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept.

Foto’s: Jan Beets Westnieuws

Back to top button