Familiepark Nienoord spectaculair geopend met Nieno en Keet!

LEEK – Op zaterdag 29 maart om 11.00 uur is Familiepark Nienoord te Leek op spectaculaire wijze geopend. Na het welkomstwoord van wethouder Tanja Haseloop van de gemeente Leek, hebben Nieno en Keet! het Familiepark geopend door het doorknippen van het lint.

De kinderen konden bij aankomst een helium ballon ophalen en die werden gezamenlijk opgelaten. Aansluitend gaf Keet! een spetterend optreden op het grote podium. Heel veel kinderen zongen en dansten mee tijdens het optreden van Keet! met onder andere haar grote hit: Kus van Keet! Nieno vond het heel leuk om met de kinderen te spelen en hij hoopt iedereen dit seizoen weer terug te zien. Het Familiepark was de hele dag gratis te bezoeken. Het was fantastisch weer en met meer dan 4000 bezoekers gezellig druk tijdens de opening.

Komend seizoen staan er nog vele leuke evenementen op het programma van Landgoed Nienoord, zoals de Telekids Fandag, de Stoomdagen en de Telekids Discoshow.

Back to top button