Westnieuws.nl: Al ruim 100.000 bezoekers

WESTERKWARTIER – De website Westnieuws.nl is een doorslaand succes. In een paar maanden tijd bezochten ruim 100.000 mensen deze nieuwe nieuwssite. Westnieuws.nl richt zich op de gemeenten Grootegast, De Marne, Leek, Zuidhorn, Marum en Winsum, kortom heel West-Groningen.

De site heeft verschillende rubrieken zoals het hoofdnieuws, regionieuws, sport, agenda en het weerbericht. Het doel met de site is het plaatsen van artikelen in de breedste zin van het woord; actueel nieuws, sport, evenementen, openingen, politiek, gemeentelijk, geestelijk, exposities en nog veel meer.  

Op de site Westnieuws.nl kan met een paar muisklikken inzicht worden verkregen over wat er speelt in uw regio. Het nieuwsaanbod is heel divers, hierdoor spreekt het een zeer brede doelgroep aan. Door een optimale zoekfunctie kunt u ook vrij gemakkelijk oude berichten in het archief terug vinden. Ook de agendapunten worden buitengewoon goed bekeken. Getuigen de reacties zijn bezoekers vaak verbaast hoeveel er in West-Groningen wordt georganiseerd. Via Westnieuws.nl wordt dit zeer overzichtelijk gemaakt.

Jan Beets, Eindredacteur Westnieuws.nl: “De site groeit boven alle verwachting. Er is een groot draagvak vanuit de samenleving voor een regionale nieuwssite in West-Groningen. Nieuws uit de spreekwoordelijke achtertuin, dat is waar behoefte aan is, en daaraan wil ik graag voldoen. De kracht van de site zit hem in een hoog actualiteitsgehalte, snel en adequaat handelen is tegenwoordig geboden. Overdag is de redactie constant bezig het laatste nieuws te verkrijgen en te verwerken, en als het eventueel nodig is, gaat dit in de nacht gewoon door. Daarnaast maken we dankbaar gebruik van de diensten van een negental andere nieuwssites uit de zelfde regio. Hierdoor ontstaan mooie samenwerkingen en versterk je elkaar.”

Back to top button