Zaterdag aanstaande 3e voorronde Flinke Pink.

LEEK – Nog ruim 2 maanden en het is weer Pinksterweekend. En dat betekent Flinke Pink op Podium Nienoord in Leek. De voorbereidingen zijn in volle gang. Komende zaterdag wordt alweer de 3e, gratis toegankelijke, voorronde gehouden bij PopPodium Punt 1 in Leek.

Deze avond zullen de bands Midnight Company, Shirtless, Whislist en Corvus optreden. Een deskundige jury zal aan het eind van de avond bepalen welke band(s) mogen optreden tijdens Flinke Pink Live op maandag 9 juni a.s. (2e Pinksterdag). De laatste voorronde (voor deejay’s) is op 3 mei eveneens in Punt 1.

Overigens kunnen deejay’s die niet geselecteerd zijn voor de voorrondes nog meedoen met de online contest op www.onlinedjcontest.nl/flinkepink. Meer algemene informatie is te vinden op info: www.flinkepink.nl.

Back to top button