Valentijnsdag vieren met je geliefde in Leek? Dit kun je doen!

Dineren, high tea of high wine, first date en prijzen winnen met een mooie foto

Leek – Aanstaande dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Of misschien samen genieten van een heerlijk diner of high tea.

Ondernemers en restaurants in Leek hebben inmiddels ook enkele ‘speciale’ acties opgezet. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt wat je zou kunnen doen in/om Leek. Ontbreekt er iets? Laat het ons weten via [email protected] of via de Facebook chat knop links onderaan in je scherm dan kunnen we dit artikel er mee aanvullen.

Grand Café Borg Nienoord
Bij Grand Café Borg Nienoord kun je op Valentijnsdag samen genieten van een luxe high tea of high wine. Voor meer informatie of reserveren? Ga dan naar https://www.grandcafe-borgnienoord.nl/.

Postwagen Tolbert
Nog geen date weten te scoren voor Valentijnsdag? De Postwagen heeft de oplossing! Posta7 verandert op donderdag 16 februari in een first-dates locatie. De Postwagen regelt een match en vervolgens gaan jullie Glow in the Dark Midgetgolfen. Na afloop is er ruimte om samen een drankje te doen. Aanmelden kan tot 13 februari via [email protected].

VANDAAG eten&drinken Leek
Bij VANDAAG eten&drinken kun je op Valentijnsdag genieten van Hapas & Tapas. Dit is een 6-gangen verrassingsmenu met keuze uit vis, vlees of vega. Reserveren kan hier: https://www.vandaagleek.nl/

Dorpskamer van Leek
Genieten van een lekker diner, dit kan bij de Dorpskamer van Leek. De gasten worden tijdens Valentijnsdag verwend met een gratis Welkomstdrankje en een gratis Spiegeldessert. Wat dat precies inhoudt is nog even geheim. Reserveren en/of meer informatie vind je hier: https://dedorpskamervanleek.nl/nieuws/valentijnsdag/

Liekeblom Leek
In de Liekeblom in Leek is een fotohoek ingericht waar je een leuke liefdevolle foto kunt maken die je vervolgens op socialmedia kan delen met de hashtag #Liekeblom. Op 15 februari worden de leukste foto’s uitgekozen die vervolgens een prijs winnen van één van de 9 ondernemers die aan de actie meewerken.

Kleurplaat maken voor de kids
Winkelen in Leek heeft een kleurplaat ontwikkeld voor de kinderen die ze in kunnen kleuren en aan hun broertjes, zusjes, opa, oma of ouders kunnen geven. Ook kunnen ze de kleurplaat op het raam hangen om andere mensen een glimlach te bezorgen. De kinderen die de kleurplaat gemaakt hebben maken kans op een snack kidsbox. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij diverse winkels in het centrum van Leek.

   
Back to top button